Corona (nieuws) - Fysiotherapie Zijtaart
1815
page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-1815,page-parent,ajax_leftright,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Corona (nieuws)

01-05-2020 De praktijk is weer open

Inmiddels hebben we groen licht gehad en mag de praktijk weer open.

Wel vind er voorafgaand aan de behandeling een triage plaats, met de volgende vragen:

  • Heeft u één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid, hoesten of koorts? (vanaf 38 graden)?
  • Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID- 19 symptomen) gehad?
  • Heeft u huisgenoten/ gezinsleden met koorts en/ of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij uzelf of een huisgenoot/ gezinslid de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Daarnaast willen we u vragen een eigen handdoek mee te nemen. En we willen u vragen om op de aangegeven tijd te komen, dus ook niet te vroeg.

Bij voorbaat dank voor de genomen moeite.

24-04-2020 Annika In de Braekt

Hallo, mijn naam is Annika, ik wil mij graag nog een keer voorstellen. In maart had ik graag mijn start willen maken als sportfysiotherapeut in de praktijk van Lieke. De corona-crisis heeft de plannen gewijzigd, net als bij iedereen heeft Covid-19 alles in het dagelijks leven veranderd. In deze tijd staat de gezondheid voorop en wens ik degene die zijn getroffen door corona veel sterkte! Ik hoop dat iedereen ondanks de 1,5m afstand toch steun kan vinden bij elkaar.

Revalidatie na Corona

De laatste ontwikkelingen met betrekking tot revalidatie van corona patiënten houd ik goed bij. Recent heb ik aanvullende online- cursussen voor longrevalidatie gevolgd. Dit om ervoor te zorgen dat ik zo goed mogelijk kan helpen bij het revalideren na Corona. Wanneer je herstellende bent van corona en hiervoor graag begeleiding wil, kan dat bij deze praktijk. Fysiotherapeutisch gezien heeft dit betrekking op zelfstandig de dagelijkse dingen te kunnen uitvoeren, het opbouwen van de conditie en de kracht. Dit geldt voor zowel revalidatie na een ziekenhuis opname als revalidatie zonder ziekenhuis opname. Indien er meerdere disciplines bij het revalidatieproces betrokken zijn, zullen we de behandeling met elkaar afstemmen.

Geen berichten gevonden