medewerkers Lieke van Dijk- van Asseldonk en Sophie van Hees
13971
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13971,ajax_leftright,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Medewerkers

Lieke van Dijk- van Asseldonk

 • Praktijkeigenaar
 • Fysiotherapeut
 • Manueel therapeut; Master in de Manuele Therapie
 • Mulligan A, B en C
 • Dry needling
 • Kaakfysiotherapie
 • Leefstijlcoach

Bij deze stel ik me graag voor: ik ben Lieke van Dijk- van Asseldonk en ik ben in  2006 afgestudeerd als fysiotherapeut. Om mezelf verder te verdiepen in ons mooie vak heb ik vervolgens de opleiding Master in de manuele therapie (SOMT Amersfoort) gedaan. Eind 2010 heb ik hiervoor mijn diploma gehaald. De afgelopen 16 jaar heb ik in diverse praktijken gewerkt als fysiotherapeut en vanaf 2010 ook als manueel therapeut. Ik heb hier altijd veel plezier in gehad en sta open voor nieuwe ontwikkelingen binnen het vak! Na de opleiding manuele therapie heb ik een cursus gevolgd die hier mooi op aansluit: Mulligan A, B en C. Hierbij leer je op een pijnvrije manier gewrichten te mobiliseren (“los te maken”).

In 2017 heb ik de cursus dry needling extremiteiten gedaan in Domburg. En het jaar daarna heb ik de Mastermodule problemen in hals- en kaakgebied afgerond aan de Hogeschool in Utrecht.  Dankzij deze intensieve, maar ook zeer interessante cursus heb ik mezelf gespecialiseerd in de behandeling van het nek, hoofd- en kaakgebied.

Omdat ik zelf veel bezig ben leefstijl, met name op gebied van sport- en ontspanning en voeding heb ik in 2021 een cursus gedaan voor leefstijlcoach (Gecombineerde Leefstijl Interventie). Hierdoor hopen we de patiënten nog breder te kunnen begeleiden. Met name op het gebied van bewust wording en preventie is vaak veel winst te behalen.

Tijdens de behandelingen maak ik ook onder andere gebruik van medical tape. Daarnaast maak ik veel gebruik van huiswerkoefeningen. Er wordt indien nodig een persoonlijk schema met oefeningen gemaakt en doorgestuurd via de email, met zowel tekst als filmpjes.

Als algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut ben ik BIG geregistreerd en sta ik vermeld in het kwaliteitsregister van het KNGF en NVMT.

Annika In de Braekt

 • Fysiotherapeut
 • Master in de sportfysiotherapie (2016- 2018)
 • Schoudernetwerk
 • Revalidatie bij knieletsel
 • Geriatrische COPD revalidatie

Vanaf maart 2020 werk ik op dinsdag en vrijdag bij Fysio- en Manuele Therapie Zijtaart en daarom wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Annika en ben in 2012 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Ik heb gekozen voor het vak fysiotherapie omdat ik bewegen erg belangrijk vind en graag mensen wil helpen dit weer met plezier te kunnen doen. Iedere mens is anders, ik wil graag per patiënt en per situatie bekijken hoe we zo optimaal mogelijk het herstel kunnen bevorderen. Tevens vind ik het belangrijk dat het inzicht in de eigen klacht word vergroot, hierdoor weet de patiënt beter wat wel en niet te doen.

Sinds mijn afstuderen heb ik bij een aantal praktijken waargenomen en van 2014 t/m 2020 heb ik met veel plezier gewerkt in Wageningen. Nu ik in Uden woon, ben ik blij dichter bij huis te kunnen gaan werken. Het enthousiasme van mijn werk in Wageningen wil ik graag doorzetten bij Fysio- en Manuele Therapie Zijtaart.

Van 2016 – 2018 heb ik de opleiding Master in de sportfysiotherapie gevolgd (SOMT Amersfoort). Ik vind het een uitdaging om sporters van alle niveaus weer pijnvrij te kunnen laten sporten. Hierbij geef ik adviezen over de opbouw en intensiteit van trainingen en zal de nodige huiswerkoefeningen meegeven, zodat men zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Als algemeen fysiotherapeut ben ik BIG geregistreerd en sta ik vermeld in het kwaliteitsregister van het KNGF.