medewerkers - Fysiotherapie Zijtaart
14059
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14059,ajax_leftright,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

medewerkers

Lieke van Dijk- van Asseldonk

  • Praktijkeigenaar
  • Fysiotherapeut
  • Manueel therapeut; Master in de Manuele Therapie
  • Mulligan A, B en C
  • Dry needling
  • Kaakfysiotherapie

Bij deze stel ik me graag voor: ik ben Lieke en ik ben in  2006 afgestudeerd als fysiotherapeut. Na ervaring opgedaan te hebben in diverse praktijken, ben ik in 2008 gestart met de opleiding Master in de manuele therapie (SOMT Amersfoort). Eind 2010 heb ik hiervoor mijn diploma gehaald. De afgelopen 13 jaar heb ik in diverse praktijken gewerkt als fysiotherapeut en vanaf 2010 ook als manueel therapeut. Ik heb hier altijd veel plezier in gehad en sta open voor nieuwe ontwikkelingen binnen het vak! Na de opleiding manuele therapie heb ik een cursus gevolgd die hier mooi op aansluit: Mulligan A, B en C. Hierbij leer je op een pijnvrije manier gewrichten te mobiliseren (“los te maken”).

In 2017 heb ik de cursus dry needling extremiteiten gedaan in Domburg. En het jaar daarna heb ik de de Mastermodule problemen in hals- en kaakgebied afgerond aan de Hogeschool in Utrecht.  Dankzij deze intensieve, maar ook zeer interessante cursus heb ik mezelf gespecialiseerd in de behandeling van het nek, hoofd- en kaakgebied.

Tijdens de behandelingen maak ik ook onder andere gebruik van medical tape. Daarnaast maak ik veel gebruik van huiswerkoefeningen. Er wordt indien nodig een persoonlijk schema met oefeningen gemaakt en doorgestuurd via de email, met zowel tekst als filmpjes.

Als algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut ben ik BIG geregistreerd en sta ik vermeld in het kwaliteitsregister van het KNGF en NVMT.

Sophie van Hees

  • Fysiotherapeut
  • Dry  needling
  • Personal trainer
  • Orthopedische revalidatie en taping 4x t

Graag wil ik me op deze plek even voorstellen. Ik ben Sophie en ik ben in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen.

Sinds mijn afstuderen heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd waaronder Dry Needling, medical taping en de 4xT methode. Door het volgen van deze opleidingen ben ik steeds meer gaan kijken naar de mens als totaal plaatje en dat is dan ook wat ik in mijn behandelingen het belangrijkste vind. Ik heb in verschillende praktijken werkervaring opgedaan en sinds een tijdje ben ik voor mezelf begonnen. Ik zal vanaf nu ook 2 dagdelen in de praktijk van Lieke komen werken om haar te ondersteunen tijdens drukke periodes. Samen gaan wij eraan werken om uw klachten te verhelpen en om u klachtenvrij te houden!

Als algemeen fysiotherapeut ben ik BIG geregistreerd en sta ik vermeld in het kwaliteitsregister van het KNGF.